Benvinguts...

...Temari...

...PDI...

...Manuals...

...Webteca...

...Softeca...

...Glosari...

...Articles

A la xarxa hi podem trobem multitud de recursos, aqui us oferim una petita selecció per aquells de vosaltres que comenceu a treballar amb la Pissarra digital Interactiva. Recordeu d'anar de mica en mica, cal posar-se objectius que pugueu assolir.

Alexandria (Biblioteca de recursos digitals)

El Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya ens ofereix aquesta base de dades de materials per a les pissarres digitals interactives (PDI).Webgrafia per l'ús de la PDIPàgina feta per Francisco José Ruiz Rey on podem trobar un munt de pàgines web en recursos per poder treballar amb la Pissarra Digital Interactiva.
Pissarra Digital InteractivaPàgina feta per Francesc Morilla on podem trobar dins de les seves categories recursos fets per treballar amb la Pissarra Digital Interactiva.
Recursos TIC pel mestreUn bloc on trobareu recursos per treballar les diferents àrees a partir de les TIC.
Recursos a InternetUna presentació Slideshare feta per la Teresa Ollogui del Colegi Miralba de Vigo.
Aplicacions didactiques PDI (CRP- Baix Llobregat)Pàgina de Delicious del Servei Educatiu Baix Llobregat-6 on es poden trobar multitud d'enllaços.
ReportEducació (Servei Educatiu del Baix Llobregat - 6)Pàgina que ens ofereixen diferents opcions bàsiques per familiaritzar-se amb l’ús de les pissarres digitals interactives i amb els recursos, aplicacions i propostes didàctiques.Xtec-escola obertaEl Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya ens ofereix aquesta web.Modelos didácticos Pàgina web de Pere Marquès on ens dona unes pautes de com utilitzar didàcticamente la Pissarra Digital Interactiva (Pere Marquès 1/2007)
TichingCercador de recursos educatius
GenmàgicRecursos multimèdia organitzats per àrees i nivells.