Benvinguts...

...Temari...

...PDI...

...Manuals...

...Webteca...

...Softeca...

...Glosari...

...Articles

LA PDIÉs un sistema tecnològic, generalment integrat per un ordinador (amb una connexió a Internet), un videoprojector i un dispositiu de control de punter (fixa o mòbil) que actua com a ratolí i llapis damunt la superfície, que permet projectar en una superfície interactiva continguts digitals en un format idoni per a la visualització en grup. Es pot interactuar directament sobre la superfície de projecció.Ens trobem davant una eina tecnològica desenvolupada pel docent i l’alumne amb una connexió directa. Es configura com un recurs en el que són els estudiants els que investiguen, canalitzen la informació i la transmeten als seus companys.La millora i l’evolució del programari farà que la seva augmenti la seva interactivitat multimèdia.La utilització del programari al mateix temps que unes bones pràctiques didàctiques fa augmentar el seu rendiment.
PDI.png

Les prestacions de la pissarra digital ens venen donades, a més a més de la destressa de l'usuari, pels programes que s'hagin instal·lat en l'ordinador, el programari.
Recordeu que la part més important de la Pissarra Digital és l'ordinador, quan més complert sigui, millors prestacions podrem utilitzar.

SEGONS EL TIPUS DE PDI CONSULTAR CARACTERÍSTIQUES

......................EPSON...
HITACHI...
MIMIO...
PROMETHEAN...
SMART